13 april 2009

Ögon

Vart får jag tag i lämpliga ögon till virkade figurer? De Panduro sålt tidigare, "säkerhetsögonen" som jag bla har på min virkade häst, har de tydligen slutat med enligt katalogen.
Här har vi inga hobbyaffärer, så jag mottager gärna tips från nätet. Vill inte ha dessa rörliga ögon, utan svarta eller brun/svarta, som ser mer "verkliga ut.

Tillägg:
Har fått tag i ögon. Jag beställde jättefina ögon, och exakt de jag ville ha från
Etsy. Har även beställt en hel del fina mönster därifrån. Så nu ska här virkas!

Kan verkligen rekommendera er att köpa mönster via Etsy. Det går snabbt då de skickas som PDF-filer på mejlen, och betalas säkert via bla Pay Pal eller betalkort.

Tillägg:
Ögonen betalade jag på samma sätt, och det tog 5 dagar så hade jag dem här, och de skickades från USA och det har varit helg. Kanonsnabbt! Är supernöjd med dem med.

3 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Jag hittade mina på stoff och stil. Jag har fortfarnde inte använt dom men snart kanske...

Hoppas du har en fin dag. Kram/Veronica

Ida´s kreativa sa...

Hejsan! Vad tråkigt att nån har skrivit dumma kommentarer, men de ska du ju totalt skita i, folk som skulle läsa de skulle ändå idiotförklara dem. Tyckte det var roligt att hitta till din sida eftersom du också bor i norrbotten :) Tack för att du har länkat till mig, när jag kommer på hur fasiken mina länkar fungerar så kommer du garanterat finnas med :) Jätte fin häst, gillar färgerna skarpt! Hoppas du har en härlig dag i solen! Glada hälsningar/Ida

Ida´s kreativa sa...

Okej, vad kostar frakten från usa? har också hittat jätte fina ögon utomlands men alltid trott att det är väldigt dyrt att beställa med frakten.