13 augusti 2009

Vackra diskdukar...


Hittade dessa i en annons i Allt i Hemmet. Det är firman Trä-Otto som säljer dem. Själv har jag tänkt testa att virka en tawashi, disksvamp... De ser så kul ut. Ska nog inhandla ett garn med antingen bambu i, eller så lin. Här finns iaf ett mönster på svenska, och ett med bilder på engelska finns här.

Fortfarande lite bloggtorka. Tack ändå för att ni fortsätter att kika in. Snart är hösten och sämre väder här, så då blir det mer till för bloggande och annat. Handarbete tar jag mig alltid tid till, det är ju ett måste, eller hur? *blink* Just nu är det lite sockor på gång... Testar att sticka i ett "hälsogarn" med Aloe Vera och Jojoba i som jag köpte i vintras, som tydligen ska vara bra för värk, torra fötter etc. Lite väl tunt, men vi får väl se hur resultatet blir. Är iaf ett självmönstrande garn, och de är kul att sticka i.

Packar väskan just nu för att bege mig på militärt uppdrag hela helgen, med avgång 07:30 i morgon. Ska bli kul, och jag hoppas min rygg inte trilskas allt för mycket... Denna gången ska jag och några till "Lottor" ha hand om matbiten för ca 160 personer, då det vankas en skyttetävling mellan hemvärn i norra Sverige, Norge och Finland... I år tackade jag nej till skjutandet pga ryggen. Lite trist, men jag får se till att de andra tjejerna får god mat istället!

Ha en fin helg.


Kram ♥
/Ewa

13 kommentarer:

Karin Bergh sa...

Hej Ewa; garnet heter Fabel och är jättetrevligt att sticka sockor med =) http://karinsnystan.blogspot.com/2009/03/paborjade-sockor.html

Ewa sa...

Tack Karin. Ska kika om de har det här på garnaffären, men det är inte säkert...

IA Nyckelpiga sa...

Hej!
vad kul att se dej igen!

VvW Design sa...

Älskar denna diskduken! Köpte en sådan för ett tag sedan med texten: Hem Ljuva Hem på Servera här på stan. Dalahästen fanns tyvärr inte här, men den kan jag kolla på när jag åker till falun nästa gång. Den finns säkert där! ;-)

Kul att kunna läsa på din blogg igen. Men visst är det så som du skriver ... snart är det höst! Nu ska man vara ute och njuta av ljuset.

Sköt om dig och ha en trevlig helg.
KRAM, Ann

Mamma Millan sa...

ja den är söt..min mamma har en sådan!
ta hand om er i helgen då...i regn blåst o åska..har vi ialla fall hos oss just nu!!!
Men verkar allt lite mysigt!

Go kväll!
~~♥Kramelikram Millan ♥~~

Sunna sa...

Va kul med lottor, jag var med i något som hette bilkåristerna ett tag, hade nog blivit riktigt bra men tyvärr blev det aldrig någon ordning på ledningsgruppen

Pixi sa...

Hoppas ni fick det trevligt o att ryggvärken gick över !!! Fabel kommer från drops (design),kolla deras sida för återförsäljare ,kram =)

envilsenloppa sa...

Hoppas du hade en bra helg , värken till trots din stackare !
Jo Harry är en Golden , fast han har 12% Border collie på mammans sida , men vi träffade både hans mamma, moster och mormor och de såg ut som riktiga golden .
Ja de e så mysigt med en liten valp .... men de e ju som att ha en bebis .
Love/Lotta

envilsenloppa sa...

Disksvamparna så galet svåra ut !

Pom A sa...

Roligt att du tittade förbi till bloggen, jag kikar ofta in här.

Kram Pom

Tidsmästarinnan sa...

Hej du goaste Eva, hoppas det var bra och roligt på ditt uppdrag med Lottorna, det låter som att ni är ett gott gäng!
Hoppas det är bra med dig, jag tycker den här sommaren har gått alldeles för fort... men den är väl inte slut riktigt än!

Stor kram
Susanne

Marra world sa...

hallå kom hit av ren slump....kul med mönster på disksvamparna...hej från marinette

Anonym sa...

Om man gör det av lingarn ska den inte lukta... enligt texten på disktrasor av lin / AnnCi