28 september 2009

Virkade sockor

Såg en blogg igår där bloggerskan hade virkat så fina sockor i garnet Clown, men nu hittar jag inte igen det... Hon hade länkat till mönstret (som egentligen var tänkt i ett annat garn) men den sidan gick inte att öppna igår, och nu när jag skulle testa igen - har jag inte sparat länken.... Någon som vet?

Ang sjalen, så var det rätt iaf som jag gjort... Ska nu bara sträcka ut den lite i vått tillstånd så är den klar. Tror jag skippar fransen, då jag tycker den är snygg som den är. (Får visa bild senare.) Är nu igång med en i ljungrosa som ska bli en överaskning åt en när och kär...

Ang de virkade sockorna så hittade jag både blogg och mönster. Ska bli spännande att testa. Har aldrig virkat sockor.

7 kommentarer:

Lobben sa...

Satt och surfade runt på sockor virkade i garnet Clown. Hittade en blogg Polliver där hon länkade till ett mönster. Däremot kunde jag inte få fram mönstret. Garnet kommer från Marks & Kattens. Du kanske kan söka där. Garnstudio.com har ju många härliga strumpor i garnet fabel, som är jätte härligt att sticka i.

Ewa sa...

Tack Lobben! Var ju den bloggen jag var in på! Ska skriva till den tjejen och fråga. Tyckte de var så söta, och skulle vara kul att testa virka ett par...

Mvh/Ewa

Ewa sa...

PS. Behövdes inte för nu gick det att gå in på länken.

Lene sa...

Ewa! Vilken fin sjal! Kram Lene

Louise sa...

Hej! Den där bloggerskan var nog jag. :) Det verkar som man måste registrera sig för att kunna ladda ner mönstret. Jag har haft det länge så jag minns inte var jag fick tag på det.

Helena sa...

Letar också efter ett virkade sockor mönster och hittade det här Mönster Har inte provat det än, men det påminner om Louise´s sockor tycker jag.

Mamma C sa...

Hejsan, det var ett tag sedan jag kikade in hos dig. Vilka fina sjalar du gjort.
Kram Mamma C