20 september 2012

Jag har allt garn jag behöver!


Hittade denna bild på Facebook, och tyckte den passade bra... Tillräckligt mycket garn kan man väl aldrig få, eller hur? ;-) Rensade bland mina i våras, och tyckte väl då att det skulle råda köpstopp ett tag, men så ser man ju då det där som man bara MÅSTE ha...


Har åkt på världens flunsa, så jag är hemma från jobbet, och även om jag är mycket dålig på att blogga, så har jag inte legat på latsidan för den skull senaste månaderna.
Just nu stickar jag lite sockar av 7 Brödergarnet jag köpte när jag var över till Finland sist. Mitt absoluta favoritsockgarn! Det vart 3 olika "fågelgarner", 1 "regnbågsgarn", sen 3 nystan enfärgat som jag tänkte göra en poncho av... Nu såhär i efterhand ångrar jag att jag inte tog en annan färg på det, men vi får se, kan bli sockor av det med. 3 par har det hunnit bli iaf, som ska bli värmande julklappar till nära och kära.

Annars så har mesta delen av den lediga tiden spenderats i torpet sedan tidig vår. Där har vi målat, byggt och fixat... Ett paradis på jorden, där vi trivs att vara. Nu är hösten här, och då är det extra mysigt att vara där när man får elda i järnspisen och tända en massa ljus...1 kommentar:

Lisa-Maja sa...

Hej!
Garn och tyg kan man väl aldrig få för mycket av!?? inspiration och glädje:)
Flunsan är inte rolig... vi har drabbats av elaka varianter här nere och just nu ligger yngsta dottern i en elak halsfluss.
Du får vara rädd om Dig och ta hand om Dig. Låt citron, ingefära och socker sjuda i vatten, mycket gott och bra för onda halsar.

kram lisamaaj