03 januari 2009

Hälleforsstjärnan


Virkning just nu...
Virkas i lite grövre garn. Tänkt till köksbordet.

7 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Vad fin! Jag har aldrig virkat någon "traditionell" virkad duk. Det kanske vore nått att prova på.

Hoppas du får en fin dag idag
Kram/Veronica

oumberligating sa...

Kalix dyker ofta upp i bloggsamanhang, ni har väl inte slutat att gå hem till varandra och fika sedan datorerna gjort sitt intrång, när man träffar exilnorrlänningar så brukar de klaga på att allt måste bokas här i Storstaden, dock inte hemma hos mig, ha en bra kväll hälsningar från Peter Olofsson som just nu sitter och bloggar runt efter att ha fått återbud nästan från alla som skulle vara här på fest idag, vinterkräksjukan härjar här på Södertörn två mil från centrala Stockholm.

Veronica Tingvall sa...

Handlas hantverk är jättebra tycker jag. Hon har inte stort sortiment men eco-ullen är billig. Dessutom har hon de underbara stickorna från knit pro. De är inte så lätta att få tag på men jättehärliga att sticka med. Det är ju kul med en nystartad garnaffär på nätet som ägs av en ung tjej som själv älskar att virka och sticka. Servicen är jättebra och väldigt personlig.

Jag tycker absolut att du ska ta dig en titt.
Kram/Veronica

Veronica Tingvall sa...

Jag köpte det där startpaketet, då får man tre olika storlekar och tre olika långa kablar. De fungerar ju så att man kan ha dom som antingen rundstickor eller "vanliga" stickor. Om man vill ha dom som vanliga så skruvar man på en kabel på varje sticka ch sätter små stoppare(som kommer med) i ändarna. Jag saknade en kortare kabel i startpaketet eftersom jag ville sticka mössor men det ska hon ta in nu så jag väntar på den leveransen:-) Då ska hon även ta in strumpstickor och virknålar av samma sort, det måste provas.

Hoppas du har en fin dag
Kram, kram

Jo sa...

Hittade hit via Veronica i Fokus och tänkte att "Henne känner jag ju igen!" Kul att läsa din blogg! :)

Kram // Jo fr "Sysidan"

Camillas Foto sa...

Vad duktig du är på att virka! Min mamma virkar och stickar så att det slår gnistor om det, själv är jag värdelös på det.
Ha det bra
Camilla

Ulrica sa...

Nu har jag hittat in hit också och inte bara till din fotoblogg. Jag gillar också handarbete och har precis tagit upp virkning igen - nu har jag lite svårt att tyda beskrivningarna men ska ta hjälp av svärmor. Fin du du håller på med, jag har precis avslutat en filt och ska ge mig på en väska.

Tack för din supersnälla kommentar på min blogg, om Moln-foto.

Ha det gott, kram Ulrica