02 januari 2009

Överraskning

Min sambo överraskade mig strax innan julafton. Han hade i smyg beställt något jag sagt en gång att jag länge velat ha, men tyckt att det varit lite för dyrt...Han avslöjade sig dock då det kom en katalog från Grunnebogarn strax innan julafton, med att i tro att jag redan sett att det stod hans namn på, säga: -Nu har jag blivit avslöjad. Jag hade dock inte sett det, utan tog ju för givet att den var till mig.... Inte visste ju jag att Han också var kund där! *S*

Va bra. Nu kan jag göra fina nystan av härvorna supersnabbt, utan att få värk i handleden.

3 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Oh vad härligt. Vill ha!!! Jag vill ha så mycket, det är inte riktigt klokt.

Det är så tråkigt med betygsinläsning, man blir ju liksom fast innan man kan förverkliga det man vill. Hoppas det går bra för dig och att ryggen inte dummar sig för mycket. Annars kan det ju vara spännande att sadla om också:-)

För att få en bloglista loggar du in på din blog sedan går du till anpassa. Nu borde det finnas en knapp som heter lägg till gadget. tryck på den och välj bloglista. Nu kan du lägga till de bloggar du vill och välja vad som ska visas. Jag har namn och tid för senaste inlägg. Jag älskar denna lista. Kollar den flera gånger om dagen för att se om någon har skrivit nåt nytt. Lycka till med det!

Jag tänker nog också brodera lite på vantarna, det är en så tråkig färg på dom. .jag provade lite igår men det blev inte så bra... måste nog prova igen.

Jag vill gärna ha stjärnmönstret:-)

Hoppas du får en trevlig kväll.
Kram/Veronica
veronica.tingvall@gmail.com

Camilla´s hantverkshörna sa...

hej ewa

vad kul att du fick det i julklapp. en sådan skulle man själv ha haft. hur är det med dig nu för tiden? du har varit så tyst. jag hoppas att du mår bra

kram camilla

Anne sa...

Visst är de rara i bland. de där man bor ihop med...

Anne