24 juli 2009

Värmer i hjärtat!


Kommentarer som bl.a EvaP lämnat, värmer verkligen i hjärtat. Tack snälla! Jag vet att jag varit superdålig på inlägg, både här och på fotobloggen, senaste tiden... Har haft så mycket annat för mig, men kikar ändå in till er jag brukar besöka var och varannan dag...

Förutom att ha varit på badstränder, marknader, umgåtts med familj och vänner - så har jag knogat på med lite rutor, beställningar på djur etc. Ska försöka fota och lägga in sen. Just nu håller jag på att städa då det vankas besök på söndag. Tvättar även upp lite kläder som flickorna ska ha med sig på deras semester ner till Kungens stora stora stad med sin pappa...

Tack för att ni fortsätter kika in här. Ska skärpa mig. Snart är sommaren slut, och då blir det mer tid till hantverk och bloggar.


Kram ♥
/Ewa

17 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej
Vad jag förstår, så har ni det fina vädret uppe i norr.
Det ska bli så roligt att se vad du gör av alla dina mormorsrutor och blomrutor. Det är i alla fall ett väldigt lämpligt sommarhandarbete, som inte kräver så mycket tänk och plats.
Att Sverige är ett krångelland vet vi väl alla och allt ska gå precis som någon höjdare vil.
Ha ett skönt veckoslut nu.
Kramis Birgitta

Jullan sa...

Ja, visst är det märkligt. Man blir så trött... Hoppas du hittar något annat som kan sysselsätta dig! Virkningen finns ju alltid! Ska bli spännande att se dina rutor! Hittade en virkad pläd i HM katalogen som jag är sugen att beställa...
kram Juliane

Elisa Day sa...

Tyvärr är det så att det ibland är så krångliga och konstiga regler att man bara inte orkar bråka. Kram

Marie sa...

Hej Ewa! Synd med kursen. Kanske du ska bråka lite i alla fall. Det är ju trots allt något du väldigt gärna vill...
Jag har semester nu och snart åker vi uppåt landet. Närmare bestämt till Singö där C:s föräldrar bor. Det ska bli mysigt och trevligt att komma dit.
Jag bloggar inte heller så mycket nu. Det får bli mer till hösten och vintern. Nu får vi ta till vara på sommaren och allt den bjuder på. Eller hur? :)

Kram M

Unknown sa...

Hej! Vad kul att du syns på bloggen igen. Min käre man har fått massera mig idag p g a all virkning. Jag är utbildad massör själv och får aldrig massage, nu tvingade jag honom. Det är baksidan av att bli besatt. Det kliar i fingrarna hela tiden. Tur att virkningen är så liten att den kan tas med i handväskan. Det är lite uppkäftigt att ta upp den men det skiter jag högaktningsfullt i. Många kramar

Ett ögonblick sa...

Hej Ewa!
Vad glad jag blir av att höra av dig igen! Vissa saknar man mer.... Synd med kursen, det tar på krafterna att hålla på att "bråka" och att prata i egen sak, tyvärr resulterar det alldeles för ofta i att man lägger ner. Ibland undrar man om det kanske är det som är meningen, att det ska vara så krångligt att vi inte orkar.
Idag är jag och yngsta flickan ensamma hemma, killarna är på MC-utställning i Västervik. Efter mycket packande igår kväll, 2 motorcyklar, tält, sovsäckar, stolar och en massa annat visade det sig att något(ev. vattenpumpen)i bilen gått sönder:(( Iväg till Borås, hyra kärra, packa om och då var klockan 24 och dom skulle lagt sig klockan 21 eftersom de skulle ge sig iväg senast 04 på morgonen. Nu blev det istället 1,5 tim. sömn och sätta sig i bilen kl 02 och långsam färd med kärra och allt. De kom i alla fall lyckligt fram halv 8 i morse:)
Idag ska jag försöka göra färdigt stolsdynorna (det är så förbaskat tråkigt), vill hellre sitta i solen och virka. Det blir inte så mycket med vare sig det ena eller andra men jag försöker vara lite duktig i syrummet en stund varje dag. Jag mår så bra när jag får hålla på och "skapa".
Reportaget gick jättebra och det blir spännande att se resultatet om några veckor. Det känns så overkligt att se sin son i olika tidningar och det har verkligen gått fort allting.
Jag önskar dig en härlig fortsättning på sommaren, så hörs vi när andan faller på.
Kram lisamaja

PS. Vilken underbar bild du visar!

Carina sa...

Jamen så himla trist, dom ska då krångla till allt...men så verkar det vara nu för tiden att vi vanligt dödliga som man säger hamnar mellan alla stolar som finns och blir kvar där...ingen rättvisa alls.
Hoppas du orkar stå på dig framöver så du få gå kursen...
kram
carina
Kände du av jordskalvet förresten?
En kompis till mig Lena Lundbäck Thudin bor i innanbäcken så hon borde ha skakat...
läskigt...

Eija W sa...

Sverige är verkligen fantastiskt.. Trångsynta och såhärharvigjortiallatider- mentalitet styr. Man får INTE komma med egna förslag när man är arbetslös tyvärr..

Pernilla sa...

Tråkigt det där med kurse, men det är ju Sverige i ett nötskal.Hoppas att det löser sig ändå för dig.
Ha en fortsatt trevlig sommar!

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej min socker topp!

Hur mår du? Tyckte jag lagt in dig på blogger men det var nog din gamla jag såg. Jag har saknat dina härliga inlägg och kommentarer :) Du är ju en person med hjärtat på rätta stället och sticker it det där lilla extra :)

Hur har din sommar varit? Såg att facket krånglar med dig. Ja vi har ju haft det lite kämpigt med myndigheter ibland. De tycks ju ha en förmåga att strida sig för "fel saker".

Jag hörde ju att jag lockat in min rara svägerska i bloggvärlden. Eva P. Det var nämligen via mig hon hittade dig...haha.Hon älskar ju handarbete och det är härligt att se att andra också funnit glädjen i bloggarna.

Här hemma har vi mest bara varit på hemmaplan. det kanske var ett dåligt val så här i efterhand. hörde nämligen att vår kommun har haft mest nederbörd i sverige i sommar. 3 gånger så mycket som normalt. Då kan du ju förstå att jag funderar på att sälja bilen och köpa en båt :o

Ha det bäst vännen och varma kramar till dig

Viveka

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

trist md kursen!!
håller så med om att sverige är fantastiskt..not!!!
har råkat ut för mycket sista tiden...o de har verkligen sina regler o normer..som bara finns till där....uråldriga är de med visa av dem!!byråkrater säger jag bara!!!


ha det gott goa du!!!! tack för mail o mönster..sotty om jag trassla till det lite där!!

keam millis

Lisa sa...

Näääj! Faen också! :(

Unknown sa...

Hej! Är inne i stan en kortis för att gå på nolia, hoppas hitta lite garn till bra priser. Har just påbörjat en liten present till en person som jag inte vill nämna namnet på. Det är ett ganska stort virkprojekt men det går framåt. Har också påbörjat en babyfilt i blåa toner, den blir jättesöt. Förväntas väl att det kommer lite småkottar i framtiden. Är annars på semster i stugan, har ingen dator där. Blir lite abstinent. Trodde aldrig att jag skulle säga det. Ha det gott. Kram

Ewa sa...

Hej Eva!

Nej, så sa jag också, en gång i världen... ;o)

Vad kul att du fått "blodad tand". Jag ska gå och köpa lite garn idag jag med och virka en duk jag fått på beställning. Bloggandet ligger lite nere nu, då det varit/är en massa annat. Blir mer sen då vädret blir sämre...

Har en hel del projekt jag vill göra jag med, och det är så kul. Ska göra ett inlägg sedan ang pläden jag håller på med, som inte vart som Jag tänkt riktigt...

Hörde ju att du känner Viveka. Va kul. Världen är liten. Hon är härlig, och har så mysigt hus så man blir grööön av avund....

Kram
/Ewa

Jullan sa...

Var har du beställt dina namnetiketter? Jag har surfat runt lite, men de är ju hutlöst dyra!
Ha det bra/ Juliane

Unknown sa...

Hej! Är tillbaka i stan. Har sorg. Vi var tvugna att ta bort vår hund. Hon markerade mot ett litet barn. Det hände ingenting med barnet och hon förstod inte vad som hände men vi kände både maken och jag att det inte är rätt. Vi har gråtit i två dygn och har förmodligen inte slutat än. Jag kan inte tänka mig ett liv utan hund. Jag vet inte vad jag ska göra med all tid. Mamma föreslog att jag skulle sticka eller virka av mig sorgen, hon är så söt. Kram från en söndergråten kvinna.

Lobben sa...

Hej. har precis hittat till din blogg.
Vilka härliga mormorsrutor du gör. När jag sedan tittade vidare blev jag såld på din doftpåse som liknar mamelucker. De skulle jag gärna vilja ha mönster på om du delar med dig.
Jag lägger till dig i min blogglista.
Och du, stå på dig om kursen om du gärna vill gå den.