29 juni 2009

Helgen som varit..


... har varit VARM!!! Med Kalixfestival, Agnes, The Poodles, käpphästhoppning, ansiktsmålning tropiska nätter och en massa annat, fick den avslutas med ett härligt kvällsdopp i sjön jag lärde mig simma som barn.

Kika gärna in på min fotoblogg för mer bilder. Den hittar ni HÄR.

Virka har jag också gjort, om än inte så mycket. Knagglar på med mina rutor, och virkar en ny liten Fröken Kanin åt min minsting.

Svalare idag, vilket är skönt. Vi ska ta en liten biltur till ett gammalt fiskesamhälle strax utanför Kalix. Kameran åker givetvis med.

Ha en fin dag, och var rädda om varandra.

Kram ♥
Ewa

14 kommentarer:

Lisa-Maja sa...

Hej Ewa!
Underbar bild, det är verkligen sommar. Hur gör du för att få fotot lite ojämnt i kanten, tycker det ser så snyggt ut.Verkar som ni haft en rolig helg med festival i stan och tur med vädret också, hoppas att ni har det lika gott på er utflykt idag. Har skjutsat våra flickor till Lygnern, en sjö inte så långt här ifrån. Jag hoppas att de är mer i vattnet än på stranden med tanke på att solen är så vansinnigt stark. Ska åka och hämta dem om en stund.
Har inte hittat någon ruta än så jag började virka en liten enkel väska så länge. Blir så entusiastisk när jag hittar beskrivningar och garn så det blir "pannkaka" av allting. Får ta och lugna ner mig lite...
Magic circle var ju fantastisk, det var precis det jag ville åt då jag virkade de små blommorna, ska testa igen.
kram//lisamaja

Lisa-Maja sa...

Hej! Det är bara jag igen;)
Sitter och väntar på att muffinsen ska bli färdiga och fick se ditt långa brev. Tack snälla du för att du tar dig tid och för all din omtanke, jag blir alldeles rörd.
Ska ta mig tid ikväll och titta på alla photoprogrammen, jättespännande!
Visst har jag hittat fina rutor, jag uttryckte mig nog lite luddigt, det är bara så att jag vill börja på allting, jag blir så ivrig och gör det då inte ordentligt och så får jag repa...därför tyckte jag det var bättre att lugna ner mig lite och göra nå´t väldigt enkelt och så fundera lite på vilken/vilka rutor jag ska göra senare.
Har du också besvär med din rygg?
Samma här, värk, värk, värk...
Nu verkar det som om muffinsen är klara.
Ta väl hand om dig, vi hörs.
kram lisamaja

Upptäckte att jag skrev på min egna blogg, hoppas ingen hann se.Får skylla på värmen:)

Mamma Millan sa...

låter så mysigt så...ska kika in på andra bloggen nu!!

~~Kram önskar Millan!!~~
Ha en finfin vecka!!~
~~♥~~

Mamma Millan sa...

hallojs..tack tack....ja de blir sisådär...inte så snygga som dina.
tar väl ett tag at lära sig..men men kul är dety...går ju inteatt sluta ju...nu är jag sugen på att pröva på nån liten prinsesstårta...ser det ät många som gjort så söta!
men vet inte vart jag ska hita mönster..för det fanns inte i vår butik...får väl söka på nätet!!

go helg! millan

Lisa-Maja sa...

Vad roligt att se dig igen!
Det är så tyst bland bloggarna nu, många är väl på semester och det fina vädret lockar kanske inte till att sitta vid datorn. jag brukar stanna till i förbifarten, datorn står perfekt till på väg ut till altanen. Jag hittade Photoscape, jätteroligt.
Idag håller jag på med 4 dynor till stolar, ska klä av, sätta i ny sadeljord och bygga upp dynan lite och på med tyget igen. Det är min man som ska laga och limma stolarna och då ville kunden ha fixat dynorna också. Inget speciellt roligt jobb, roligare med nytt tyg.
Lessamt med din rygg, men jag hoppas det ordnar sig. Du får vila och ta hand om dig.
kram

Elisa Day sa...

Tack för din kommentar! Jo vi kan träffas. Nu har jag fått semester. Har inget inbokat just nu mer än att jag ev åket till Torneå imorgon. Har magsjuka idag, hoppas den går över snabbt. När passar det för dig att träffas? kram

Mamma Millan sa...

Hej Ewa..kolat båda mailen nu..men jag har inte fått något.
Pröva igen på denna adress;
mamma-millan@live.se

ha det gottigt!!Kram

Mamma Millan sa...

Hej Ewa..kolat båda mailen nu..men jag har inte fått något.
Pröva igen på denna adress;
mamma-millan@live.se

ha det gottigt!!Kram

VvW Design sa...

Hej Ewa!
Saknar dina inlägg här på bloggen! Hoppas att allt är bra med dig. Kram och vi hörs!
Ann

VvW Design sa...

Nej då, Ewa, det finns väl annat att göra på sommaren än att sitta framför datorn! ;-) Det förstår jag väl ... ville bara säga att jag saknade dina fina bilder och dina alstar ... men självklart förstår jag!
Kul att du gillar vantarna .... vi kanske skulle kunna göra något åt varandra någon gång? Skulle inte det vara kul?
Sköt om dig och bry dig inte för mycket om bloggen ... njut av sommaren istället! ;-)
KRAM

C De-sign sa...

SOMMAR...virkning/stickning....visst är det helt underbart! Jag önskar att dygnet nu hade fler timmar....hoppas att du har det riktigt bra! Stor Kram fr C

Engelska Villan sa...

Hej Ewa,
lämnar ett litet spår :)
Tack för fina virktips!
Ha en skön sommar.
Kram Anna

jojohanna sa...

Roligt att du kikade in på min blogg, jag brukar titta in här också. Just ja, Picasa (för mac) är det enda jag redigerar mina bilder med. Layouten har jag hittat på nätet, vågade mig på att trixa lite med html-koder. Faktiskt lättare än man tror. Fortsatt härlig sommar!

EvaP sa...

Hej Ewa. Jag saknar dina inlägg. Förstår att du vill ha semester. Jag har tack vare dig virkat 1 stor filt och en liten babyfilt. Håller just nu på med en till filt som skall vara present till en släkting. Det är jättekul. Vi har åkt bil från Umeå till Stockholm och det har gått väldigt fort må jag säga. Vi har lyssnat på en bok och jag har virkat. Hoppas du haft en bra sommar. Ser fram emot nya inlägg. Kram