10 juni 2009

Kärt återseende


I eftermiddag ska jag hem till Lisa, som haft bloggen Mitt lilla hus. Det blir ett kärt återseende, då det är ett tag sedan vi setts då hon är mycket på "vift" numera. Vi tänkte handarbeta, surra och dricka kaffe. Härligt! Vi har lite framtida planer vi spinner på, så få se hur det går och blir med det. Ska på Af på nån timme, och tänkte ta upp lite av det då. Måste ju sadla om från mitt nuvarande yrke pga ryggen, och jag vet vad jag skulle vilja syssla med istället. Än så länge bara drömmar och tankar, men som kan bli verklighet.

Tänkte cykla förbi garnaffären innan jag far till Lisa, och köpa lite garn till en pläd som jag ska arbeta med lite vid sidan om allt annat... Vet inte än om det blir vågor, eller hexagonrutor. Vi får se. Lisa har iaf gjort en superfin pläd tidigare, som jag länge varit sugen på. Den hittar ni HÄR! Mönster finns på hennes sida på svenska, med en fin egen beskrivning. Ett engelska hittar ni HÄR! På Järbo garns sida finns också mönster. Det hitta du HÄR! Funderar också lite på valet av garn, men tror det får bli ett superwash, alt en blandning av akryl och bomull. Helt i bomull tror jag kan kännas lite tungt.

Ha en fin dag alla fina som tittar in här, så hörs vi snart.

Kram ♥
Ewa

4 kommentarer:

Fröken Elsa sa...

Hoppas att ni får en riktigt trevlig eftermiddag, du och Lisa! :)

Lycka till på arbetsförmedlingen!

Jag mailar senare ikväll.

Kram M

VvW Design sa...

Vad kul att få träffa bloggvänner irl, eller hur?
Hoppas ni har en trevlig eftermiddag och lycka till på Af.
Kram, Ann

Anonym sa...

Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil e nossa luta contra o comunismo. Abração

Lisa-Maja sa...

Tack för tröstande ord, det känns gott. Det är fruktansvärt tungt att förlora ett djur.På mindre än ett år har vi mist en hund och två kattor, det är bara för mycket. Millan var min katt hon valde mig som medhjälpare då hon fick sin första och enda kull ungar, se´n dess har hon visat så tydligt att hon var min.

Det verkar som om jag börjar få lite snits på min lilla blomma nu, den är jätteenkel, men det blev inte som jag ville i mitten på den förut. Hittade den på Fröken Elsa´s virkblogg.
Det var fina mönster på Järbo´s sida, har funderat på att virka vågmönstret förut men aldrig kommit till skott....
Kul att höra att du har lite rötter här nere också. Jag bor mellan Göteborg och Borås ute på "riktiga" landet, bara åkrar och skog, men för mig är det paradiset. Älskar att gå i skogen med hundarna.
Vi hörs!
kram
//lisamaja