23 juni 2009

Har haft en lugn och skön midsommarhelg, men drabbats av någon "bacillusk", så nu är jag superförkyld. Trist nu när värmen kommer. Ska försöka kurera mig med lite virkning och varmt te... ;o)

Vart kvar 2 nätter och sov i brorsans fina husbil. Så skönt man sover där ute på landet där det är lugnt och tyst... Passade på att fota lite också. Äppelträden blommade för fullt... De är inte så många år, och inte så stora ännu, men ååå så vackert! Var ut med svägerskan till en handelsträdgård igår och köpte 4 Mårbacka pelargoner till torpet. Tycker de är så lantligt fina. Blir inga andra blomköp i år, även om jag var sugen. Nästa sommar ska jag dock göra en rabatt under köksfönstret med gammeldags fleråriga blommor. Kanske det blir 2 äppelträd också.

Köpte HJ före helgen och där fanns en jättesöt virkad poncho som jag tror jag ska göra till tjejerna senare... I veckans, som kommer ut idag, finns virkade dockkläder. Står också på önskelistan! Nu ska jag dock sy ihop en liten kaninfröken jag virkat under helgen först som jag fått beställning på, så hon får flytta till Luleå - så får vi se. Har ju även rutorna att knoga på med.

Tack för alla fina kommentarer och mejl. Ska försöka svara er alla eftersom orken finns.


Kram ♥
Ewa

4 kommentarer:

Lisa-Maja sa...

Hej!
Vad roligt att se dig igen. Tråkigt att du blivit förkyld, det och sommarvärme är ingen rolig kombination.
Krya på dig!
kram//lisamaja

Jullan sa...

Tack för dina rara inlägg hos mig! Givetvis skickar jag dem vidare till dig också!!! Nej, det är verkligen ingen höjdare att behöva vara inne nu när sommaren ängligen har kommit! Hoppas du också snart kryar på dig!
Kram Juliane

Mamma Millan sa...

hejsvejs..hoppas du får må bättre snart!!!

Kramelikram
~~♥Millan ♥~~

VvW Design sa...

Hej Ewa!
Hoppas du kryar på dig snart! Inte kul att vara förkyld nu.
Du har fått en utmärkelse hos mig.
Kram och sköt om dig!
Ann